Najnovije kod nas

Predskolci sa najvećim popustom

Sandra Jul 2017.

 

U ovoj skolskoj godini za predškolce smo pripremili posebnu pogodnost: umanjenje od 4000 dinara za ceo kurs. Želimo da našim najmlađim đacima pružimo mogućnost da svoj prvi kontakt sa engleskim jezikom naprave upravo kod nas. Po proverenom metodu i uz obilje kombinovanih aktivnosti (muzika, takmičenja, drama, video...) upoznaće se sa engleskim jezikom kroz zabavu i bez pritiska. 

Ovo je izuzetno osetljiv uzrast u učenju stranog jezika i veoma zahtevan u smislu motivacije i pristupa. Programi koje biramo za najmlađe su preporučeni od nasih partnerskih kuca i podrazumevaju proverene britanske izdavače. 

5+

Kampovi - leto 2020.

Sandra Decembar 2020.

 

Početak jula rezervisan je za naše jezičke kampove u saradnji sa White Eagle Travel. Ovog leta idemo na Kopaonik. Svaki naš putnik moći će da se odluči za standardni ili naučni kamp, ali će u svakom izboru biti izložen govornom maternjem engleskom jeziku najmanje 9 časova dnevno. Od uobičajenih jezičkih radionica do najrazličitijih zabavnih aktivnosti poput sporta, rešavanja zločina ili izleta u prirodu - sve sa jednim ciljem: da konverzacijski nivo naših đaka podignemo na još viši nivo. 

Prijave uskoro / samo za polaznike LS DAISY

5+

Kursevi za najmladje polaznike u istoriji LS DAISY

Sandra Mart ​2014.

Mala kreativna igraonica na engleskom jeziku. Uzrast vec od tri godine. Aktivnosti prilagodjene najmladjima, kombinovani metod i razlicite teme - sve ka istom cilju: da nasi mali djaci zavole engleski jezik i uzivaju u svakom trenutku kod nas. Pocetak male grupe zakazan za kraj marta. 

4+

Sledeće putovanje: London 2021.
Sasa Decembar 2020.

Veliki letnji London, preko 30 znamenitih mesta koje se moraju videti. Sve već dobro isplanirano: od aplikacija za vizu u kojima vam pomažemo, do biranja letova i hotela. Sve uz toliko puta korišćeni SMART program putovanja da što više vidimo za vreme koje nam je na raspolaganju. 

18+
Medjunarodni ispiti

Sasa Januar ​2015.

Zahvaljujuci zajednickom trudu, još držimo 100% usešnosti na međunarodnim ispitima; svi naši đaci položili su ispit za koji su se pripremali. Ili bar svi: u ovom roku, Mina Živić i Veljko Radivojević položili su na najvišem, C2 nivou iako su pripremu prošli za C1. Ponosni smo na njih. Jezički Studio DAISY nalazi se u Addvantage programu Britanskog saveta.

Kliknite za raspored i cene ispita u Britanskom Savetu za 2020. godinu.

15+

AKTUELNO

 

 

Koji popust je za vas?

Ako je vaše dete predškolac, ako vas je dvoje ili više iz porodice, ako nam pošaljete fotografiju, ako se prijavite do prvog septembra... Sigurni smo da možemo naći popust i za vas...

NAJNOVIJE

Online časovi trenutno

Učite sa nama iz svoje dnevne sobe. Uz online kurs, dodatno uvežbajte svoje konverzacijske veštine na našim Skyping with the World govornim radionicama i zabavite se uz interaktivnu istoriju na istorijskim radionicama. Sve uključeno u cenu.

KONTAKT

Jezički Studio DAISY

ul. Đure Jakšića 6/12 (TC ITG)

11300 Smederevo

SRBIJA

Tel. 026/ 64 50 50

Mob. 063/ 8085 612; 063/ 1 6666 18

skoladaisy@gmail.com

www.lsdaisy.com

Kampovi 2021: 

Pripreme za naš sledeći letnji kamp u saradnji sa White Eagle Travel.

eagle-logo-300x76-1.png
do 10.07.

Prijavite se sada za novu školsku godinu kod nas i iskoristite aktuelne popuste i u novoj sezoni.

Pomoć u školi:

besplatni časovi

Za sve polaznike školskog uzrasta dodatni časovi za pomoć u savladavanju školskog gradiva. Uključeno u cenu.

JS DAISY Pomoc u skoli
  • LS DAISY Facebook page
  • LS DAISY Twitter page
  • LS DAISY Google+ page

Kako do još popusta u ovoj školskoj godini? Pogledajte ovde...