Najnovije kod nas

Prvaci sa najvećim popustom

Saša Jul 2020.

 

U ovoj skolskoj godini za učenike prvog razreda osnovne škole smo pripremili posebnu pogodnost: umanjenje od 5,000 dinara za ceo kurs. Želimo da našim prvacima pružimo mogućnost da svoj prvi kontakt sa engleskim jezikom odnosno prvim elementima pisanja naprave upravo kod nas. Po proverenom metodu i uz obilje kombinovanih aktivnosti (muzika, takmičenja, drama, video...) upoznaće se sa engleskim jezikom kroz zabavu i bez pritiska. 

Ovo je izuzetno osetljiv uzrast u učenju stranog jezika i veoma zahtevan u smislu motivacije i pristupa. Programi koje biramo su preporučeni od nasih partnerskih kuca i podrazumevaju proverene britanske izdavače. 

7

Sledeće putovanje: London 2021.
Sasa Februar 2020.

Veliki letnji London, preko 30 znamenitih mesta koje se moraju videti. Sve već dobro isplanirano: od aplikacija za vizu u kojima vam pomažemo, do biranja letova i hotela. Sve uz toliko puta korišćeni SMART program putovanja da što više vidimo za vreme koje nam je na raspolaganju. 

13+
Kampovi - leto 2020.

Sandra Januar 2020.

 

Početak jula rezervisan je za naše jezičke kampove u saradnji sa White Eagle Travel. Ovog leta idemo na Kopaonik. Svaki naš putnik moći će da se odluči za standardni ili naučni kamp, ali će u svakom izboru biti izložen govornom maternjem engleskom jeziku najmanje 9 časova dnevno. Od uobičajenih jezičkih radionica do najrazličitijih zabavnih aktivnosti poput sporta, rešavanja zločina ili izleta u prirodu - sve sa jednim ciljem: da konverzacijski nivo naših đaka podignemo na još viši nivo. 

Prijave uskoro / samo za polaznike LS DAISY

5+

Kursevi za najmladje polaznike u istoriji LS DAISY

Sandra Mart ​2014.

Mala kreativna igraonica na engleskom jeziku. Uzrast vec od tri godine. Aktivnosti prilagodjene najmladjima, kombinovani metod i razlicite teme - sve ka istom cilju: da nasi mali djaci zavole engleski jezik i uzivaju u svakom trenutku kod nas. Pocetak male grupe zakazan za kraj marta. 

4+

Medjunarodni ispiti

Sasa Januar ​2015.

Zahvaljujuci zajednickom trudu, još držimo 100% usešnosti na međunarodnim ispitima; svi naši đaci položili su ispit za koji su se pripremali. Ili bar svi: u ovom roku, Mina Živić i Veljko Radivojević položili su na najvišem, C2 nivou iako su pripremu prošli za C1. Ponosni smo na njih. Jezički Studio DAISY nalazi se u Addvantage programu Britanskog saveta.

Kliknite za raspored i cene ispita u Britanskom Savetu za 2020. godinu.

15+

AKTUELNO

 

 

Koji popust je za vas?

Ako je vaše dete prvak ili predškolac, ako vas je dvoje ili više iz porodice, ako nam pošaljete fotografiju, ako se prijavite do 11. septembra... Sigurni smo da možemo naći popust i za vas...

NAJNOVIJE

Vraćamo se u naše studije

Nakon nekoliko meseci online časova, sa uzbuđenjem se vraćamo u naše prostorije da tamo započnemo novu sezonu!

KONTAKT

Jezički Studio DAISY

ul. Đure Jakšića 6/12 (TC ITG)

11300 Smederevo

SRBIJA

Tel. 026/ 64 50 50

Mob. 063/ 8085 612

skoladaisy@gmail.com

www.lsdaisy.com

Novi popust za prvake: 

Poseban popust u ovoj sezoni pripremili smo za novoupisane polaznike koji ove godine i u ovim neobičnim uslovima započinju svoj školski put. Godišnja cena niža za 5000 dinara kod nas za sve prvake. 

Popust za prvake 2020..jpg
do 11.11.

Prijavite se sada za novu školsku godinu kod nas i iskoristite aktuelne popuste i u novoj sezoni.

Pomoć u školi:

besplatni časovi

Za sve polaznike školskog uzrasta dodatni časovi za pomoć u savladavanju školskog gradiva. Uključeno u cenu.

JS DAISY Pomoc u skoli

Kako do još popusta u ovoj školskoj godini? Pogledajte ovde...

  • LS DAISY Instagram page
  • LS DAISY Facebook page
  • LS DAISY Twitter page