PUTOVANJA: ENGLESKI JEZIK U PRIMENI

Ono što kod nas naučite postaje deo vaše ličnosti. I putuje svuda sa vama...

U programima koje mi koristimo naglasak je stavljen na konverzaciju i živu upotrebu jezika u realnim situacijama. Zato nam nije dovoljno samo da naši đaci osvajaju prva mesta na takmičenjima iz engleskog jezika niti da na međunarodnim ispitima u Britanskom savetu i dalje držimo 100% uspešnosti. Mi želimo da to što kod nas nauče, naši polaznici dobiju priliku i da primene u sredinama gde se engleski jezik govori kao maternji. Naša tradicionalna putovanja u Veliku Britaniju postala su i zaštitni znak onoga što mi radimo - ne zato što vas tamo vodimo već godinama već zato što tamo potvrđujete da ste engleski jezik kod nas naučili dobro. 

 

Naše osnovno odredište uvek je London - tamo smo kao kod kuće, imamo dobro razrađen smart program posete koji za svaki odlazak prilagođavamo aktuelnim dešavanjima u glavnom gradu Ujedinjenog Kraljevstva. Na mnogim mestima imamo povlastice poput brzog prolaza, niže cene ili mogućnosti da dođemo do karata kojih "više nema". 

 

I kao što, osim Londona, uvek odemo i u neki drugi grad u Engleskoj, tako i, pored Velike Britanije, volimo da u programu imamo i druge države. Na taj način imate priliku da primetite razliku u korišćenju engleskog jezika u okruženju maternjih govornika i tamo gde je engleski, kao i nama, strani jezik. Sve ovo umnogome doprinosi ojačavanju vaših konverzacijskih sposobnosti uz istovremeno upoznavanje drugih zemalja i kultura.       

Sta dozivljaj čini potpunim?Kao i na našim kursevima, tako i na putovanjima želimo da kvalitet bude glavni utisak nakon svega. Organizacija svakog našeg od dosadašnjih jedanaest putovanja brižljivo je razrađena do najsitnijih detalja i ništa se ne prepušta slučaju. Od pravovremenog rezervisanja smestaja i prevoza preko "smart" nacina kreiranja programa za svaki dan, do izbora adekvatne opreme za put i bukiranja ulaznica i propusnica za udarne atrakcije. Ono na šta obraćamo posebnu pažnju, osim naravno bezbednosti i higijene, je komunikacija - kako medju samim članovima grupe, tako i sa roditeljima u Srbiji putem viber grupe, društvenih mreža i bloga.  Zato veoma mnogo pažnje posvećujemo pripremi za put, koja uključuje i čuveni trening program nekoliko dana pred put i odiše pozitivnom energijom i onim prijatnim iščekivanjem dana poletanja.

London by Luka Djokic

Luka Djokic je rodjen 12.01.1994. u Beogradu. Jedan je od prvih polaznika JS DAISY i prošao je sve naše nivoe. 2013. je položio međunarodni ispit FCE u Britanskom Savetu u Beogradu. Diplomirao je ekonomiju na engleskom jeziku na Univerzitetu u Bolonji. Sada je uspešan mladi bankar u Nemačkoj. Kod kuće ga svaki put željno iščekuju majka, otac i sestra Milana. Amaterski se bavi fotografijom, ali kvalitetom nadmašuje i pojedine profesionalce. Ove fotografije je napravio tokom posete Londonu sa JS DAISY u avgustu 2013.

AKTUELNO

 

 

Koji popust je za vas?

Ako je vaše dete predškolac, ako vas je dvoje ili više iz porodice, ako nam pošaljete fotografiju, ako se prijavite do prvog septembra... Sigurni smo da možemo naći popust i za vas...

NAJNOVIJE

Online časovi trenutno

Učite sa nama iz svoje dnevne sobe. Uz online kurs, dodatno uvežbajte svoje konverzacijske veštine na našim Skyping with the World govornim radionicama i zabavite se uz interaktivnu istoriju na istorijskim radionicama. Sve uključeno u cenu.

KONTAKT

Jezički Studio DAISY

ul. Đure Jakšića 6/12 (TC ITG)

11300 Smederevo

SRBIJA

Tel. 026/ 64 50 50

Mob. 063/ 8085 612; 063/ 1 6666 18

skoladaisy@gmail.com

www.lsdaisy.com

Kampovi 2021: 

Pripreme za naš sledeći letnji kamp u saradnji sa White Eagle Travel.

eagle-logo-300x76-1.png
do 10.07.

Prijavite se sada za novu školsku godinu kod nas i iskoristite aktuelne popuste i u novoj sezoni.

Pomoć u školi:

besplatni časovi

Za sve polaznike školskog uzrasta dodatni časovi za pomoć u savladavanju školskog gradiva. Uključeno u cenu.

JS DAISY Pomoc u skoli
  • LS DAISY Facebook page
  • LS DAISY Twitter page
  • LS DAISY Google+ page

Kako do još popusta u ovoj školskoj godini? Pogledajte ovde...