top of page

VELIKA BRITANIJA

Tradicionalno putovanje sa nama u Veliku Britaniju gde u sredini maternjih govornika dodatno poboljšavate svoju veštinu konverzacije i upoznajete britansku kulturu, tradiciju i moderni život. 

Zato što verujemo da je poznavanje kulture i istorije naroda čiji jezik učite od velike vaznosti za vaš uspeh, još davne 2010. smo odlučili da svojim polaznicima ponudimo mogućnost da sa nama posete Veliku Britaniju i izbliza vide sve ono o čemu kod nas slušaju i gledaju na kursu. 

 

I ne samo to: mi hoćemo više od običnih turista u Engleskoj. Uz tzv. smart program posete, koji posebno izrađujemo za svako naše putovanje, vreme koje provedemo u Engleskoj uvek je osmišljeno tako da posetimo najveći mogući broj mesta uz najmanje moguće trošenje vremena u prevozu i hodanju. Osim na tzv. must see tačkama u Londonu, mi smo i na nedeljnoj misi u Vestminsterskoj opatiji; aktivno učestvujemo u živoj prezentaciji u Attenborough studiju u Prirodnjačkom muzeju - i naš predškolac i naš tinejdzer; ručamo u elitnom restoranu gde i britanski poslanici i ministri; predstavljamo lepote naše zemlje Britancima na Trafalgaru, Vestminsterskom mostu i u Hajd parku; ceo Hard Rock Cafe London peva rođendansku pesmu našoj slavljenici; kao član Historic Royal Palaces uživamo razne privilegije u kraljevskim palatama, navijamo za Arsenal na Emiratima uz ostale Tobdžije, ručamo na travi u St. James' parku poput mnogih Britanaca... 

 

Na svakom našem putovanju u Veliku Britaniju, osim Londona, odlazimo i u druge krajeve i gradove. Mančester, Liverpul, Brajton, Oksford, Kejmbridž u Engleskoj, kao i dvodnevni izleti u Škotsku i Vels svima ostaju u sećanju. 

My Channel

LS DAISY UK 2019 HD trailer

Aleksandar Stankovic
LS DAISY UK 2019 HD trailer
Search video...
LS DAISY UK 2019 HD trailer

LS DAISY UK 2019 HD trailer

07:01
Play Video
LS DAISY Smederevo in the UK 2019 Days 9- 12

LS DAISY Smederevo in the UK 2019 Days 9- 12

11:47
Play Video
LS DAISY Smederevo in the UK 2019 Days 5 - 8

LS DAISY Smederevo in the UK 2019 Days 5 - 8

24:46
Play Video
LS DAISY Smederevo in the UK 2019 days 1-4

LS DAISY Smederevo in the UK 2019 days 1-4

15:47
Play Video

Na svakom našem putovanju u Veliku Britaniju, osim Londona, odlazimo i u druge krajeve i gradove.

Mančester, Liverpul, Brajton, Oksford, Kejmbridž... u Engleskoj, kao i dvodnevni izleti u Škotsku i Vels svima ostaju u sećanju. 

Engleska

ENGLESKA: London, Liverpul, Mančester, Oksford, Kejmbridž, Brajton, Vindzor, Bat, Blenhajm, Ričmond, Vorik, Luton...