top of page

Blog

IMG_2781.JPG
Prvaci sa najvećim popustom

Saša Jul 2021.

 

U ovoj skolskoj godini za učenike prvog razreda osnovne škole smo pripremili posebnu pogodnost: umanjenje od 5,000 dinara za ceo kurs. Želimo da našim prvacima pružimo mogućnost da svoj prvi kontakt sa engleskim jezikom odnosno prvim elementima pisanja naprave upravo kod nas. Po proverenom metodu i uz obilje kombinovanih aktivnosti (muzika, takmičenja, drama, video...) upoznaće se sa engleskim jezikom kroz zabavu i bez pritiska. 

Ovo je izuzetno osetljiv uzrast u učenju stranog jezika i veoma zahtevan u smislu motivacije i pristupa. Programi koje biramo su preporučeni od nasih partnerskih kuca i podrazumevaju proverene britanske izdavače. 

7

IMG_2957_clipped_rev_1.png

Sledeće putovanje: London 2022.
Sasa Februar 2021.

Veliki dečji London, preko 30 znamenitih mesta koje se moraju videti. Sve već dobro isplanirano: od aplikacija za vizu u kojima vam pomažemo, do biranja letova i hotela. Sve uz toliko puta korišćeni SMART program putovanja da što više vidimo za vreme koje nam je na raspolaganju. April 2022. (popunjeno) pa avgust 2022. (otvoreno za prijave - samo naši polaznici ili oni koji se upišu za novu sezonu).

13+
1.jpg
Kampovi - leto 2020.

Sandra Januar 2020.

 

Početak jula rezervisan je za naše jezičke kampove u saradnji sa White Eagle Travel. Ovog leta idemo na Kopaonik. Svaki naš putnik moći će da se odluči za standardni ili naučni kamp, ali će u svakom izboru biti izložen govornom maternjem engleskom jeziku najmanje 9 časova dnevno. Od uobičajenih jezičkih radionica do najrazličitijih zabavnih aktivnosti poput sporta, rešavanja zločina ili izleta u prirodu - sve sa jednim ciljem: da konverzacijski nivo naših đaka podignemo na još viši nivo. 

Prijave uskoro / samo za polaznike LS DAISY

5+

Kursevi za najmladje polaznike u istoriji LS DAISY

Sandra Mart ​2014.

Mala kreativna igraonica na engleskom jeziku. Uzrast vec od tri godine. Aktivnosti prilagodjene najmladjima, kombinovani metod i razlicite teme - sve ka istom cilju: da nasi mali djaci zavole engleski jezik i uzivaju u svakom trenutku kod nas. Pocetak male grupe zakazan za kraj marta. 

4+

Medjunarodni ispiti

Sasa Januar ​2015.

Zahvaljujuci zajednickom trudu, još držimo 100% usešnosti na međunarodnim ispitima; svi naši đaci položili su ispit za koji su se pripremali. Ili bar svi: u ovom roku, Mina Živić i Veljko Radivojević položili su na najvišem, C2 nivou iako su pripremu prošli za C1. Ponosni smo na njih. Jezički Studio DAISY nalazi se u Addvantage programu Britanskog saveta.

Kliknite za raspored i cene ispita u Britanskom Savetu za 2020. godinu.

15+

bottom of page