Ostanite zdravi i nastavite sa učenjem. Usled poznatih okolnosti, časovi u prostorijama LS DAISY su suspendovani do potpunog prestanka bezbednosnog rizika po naše đake i njihove porodice. U međuvremenu ćemo koristiti skype platformu za borbu protiv dosade i prestanka svega u čemu smo uživali. Još jedan način da ne dozvolimo da COVID upravlja našim vremenom. Učimo engleski iz udobnosti svojih domova dok čekamo da sve ovo prođe. Instalacija skype-a je jednostavna i besplatna a onda se povežite sa nama na DAISY Language Studio i spremni ste. Internet i pametni telefon već imate, mi ćemo vam dostaviti skenove stranica koje obrađujemo. Prijave u inbox ili putem kontakt formulara ovde.

Uz redovne časove po utvrđenom rasporedu, od poslednje nedelje marta pokrenuta je SKYPING WITH THE WORLD seriju sa uključenjima uživo iz raznih država Evrope, Afrike i Amerike. Prijave putem skajpa, broj mesta ograničen, besplatno.

Prvo uključenje: Francesco Pensabene, Direttore Creativo at Oltremedia, Milano, Italia - nedelja, 29. mart u 19.00

Drugo uključenje: Ryan Pretorius, Restaurant Manager at Oceania Cruises, Johannesburg, South Africa - četvrtak, 09. april u 19.00

Trece ukljucenje: Stephan Woollcombe, English Teacher, Geneva, Switzerland - subota, 25.04. u 19.00

U toku jula i avgusta možete pratiti naše online istorijske radionice na srpskom. Interaktivnog karaktera i predstavljene kroz priču, fotografije i video zapise, u njima možete naučiti zanimljive činjenice o važnim događajima i poznatim ličnostima iz istorije Velike Britanije. Prijave putem skajpa, broj mesta ograničen. Besplatno.

AKTUELNO

 

 

Koji popust je za vas?

Ako je vaše dete prvak ili predškolac, ako vas je dvoje ili više iz porodice, ako nam pošaljete fotografiju, ako se prijavite do 11. septembra... Sigurni smo da možemo naći popust i za vas...

NAJNOVIJE

Vraćamo se u naše studije

Nakon nekoliko meseci online časova, sa uzbuđenjem se vraćamo u naše prostorije da tamo započnemo novu sezonu!

KONTAKT

Jezički Studio DAISY

ul. Đure Jakšića 6/12 (TC ITG)

11300 Smederevo

SRBIJA

Tel. 026/ 64 50 50

Mob. 063/ 8085 612

skoladaisy@gmail.com

www.lsdaisy.com

Novi popust za prvake: 

Poseban popust u ovoj sezoni pripremili smo za novoupisane polaznike koji ove godine i u ovim neobičnim uslovima započinju svoj školski put. Godišnja cena niža za 5000 dinara kod nas za sve prvake. 

Popust za prvake 2020..jpg
do 11.11.

Prijavite se sada za novu školsku godinu kod nas i iskoristite aktuelne popuste i u novoj sezoni.

Pomoć u školi:

besplatni časovi

Za sve polaznike školskog uzrasta dodatni časovi za pomoć u savladavanju školskog gradiva. Uključeno u cenu.

JS DAISY Pomoc u skoli

Kako do još popusta u ovoj školskoj godini? Pogledajte ovde...

  • LS DAISY Instagram page
  • LS DAISY Facebook page
  • LS DAISY Twitter page