LS DAISY Skype.png

Ostanite zdravi i nastavite sa učenjem. Usled poznatih okolnosti, časovi u prostorijama LS DAISY su suspendovani do potpunog prestanka bezbednosnog rizika po naše đake i njihove porodice. U međuvremenu ćemo koristiti skype platformu za borbu protiv dosade i prestanka svega u čemu smo uživali. Još jedan način da ne dozvolimo da COVID upravlja našim vremenom. Učimo engleski iz udobnosti svojih domova dok čekamo da sve ovo prođe. Instalacija skype-a je jednostavna i besplatna a onda se povežite sa nama na DAISY Language Studio i spremni ste. Internet i pametni telefon već imate, mi ćemo vam dostaviti skenove stranica koje obrađujemo. Prijave u inbox ili putem kontakt formulara ovde.

Uz redovne časove po utvrđenom rasporedu, od poslednje nedelje marta pokrenuta je SKYPING WITH THE WORLD seriju sa uključenjima uživo iz raznih država Evrope, Afrike i Amerike. Prijave putem skajpa, broj mesta ograničen, besplatno.

Prvo uključenje: Francesco Pensabene, Direttore Creativo at Oltremedia, Milano, Italia - nedelja, 29. mart u 19.00

Drugo uključenje: Ryan Pretorius, Restaurant Manager at Oceania Cruises, Johannesburg, South Africa - četvrtak, 09. april u 19.00

Trece ukljucenje: Stephan Woollcombe, English Teacher, Geneva, Switzerland - subota, 25.04. u 19.00

U toku jula i avgusta možete pratiti naše online istorijske radionice na srpskom. Interaktivnog karaktera i predstavljene kroz priču, fotografije i video zapise, u njima možete naučiti zanimljive činjenice o važnim događajima i poznatim ličnostima iz istorije Velike Britanije. Prijave putem skajpa, broj mesta ograničen. Besplatno.