Pregled neradnih dana za 2020/21.

Dan primirja / radno
Zimski raspust 
Dan državnosti 
Prolećni raspust 
Letnji raspust

Kursevi, grupe, programi

Da. Sada je moguće priključiti se grupi, pod uslovom da ima mesta i da polaznik ispunjava kriterijume znanja neophodne za priključenje.

 

Jezički Studio DAISY nastavu izvodi po najsavremenijim programima britanskih izdavačkih kuća Oxford University Press, Longman i MacMillan. Svi programi se pažljivo testiraju pre uvođenja u nastavu i, nakon pozitivne procene nasih partnerskih kuca, postaju i naš izbor za datu školsku godinu.

Naše grupe su strogo uzrasno određene i, ponekad dodatno preformulisane po specifičnim kriterijumima kako bismo dobili što homogeniji sastav. 

Svi programi koje koristimo su multimedijalni. Ovo dodatno pospešuje kvalitet rada u grupi jer omogućava interakciju grupe sa programom predstavljenim na CD-u, DVD-u ili veb stranicama čiji linkovi su preporučeni od strane izdavača.

Svi kursevi završavaju pismenim i usmenim ispitom (za odrasle samo pismenim). Nakon položenog ispita, polaznici dobijaju odgovarajuće diplome. Dečji pismeni ispiti rade se poslednjeg meseca nastavne godine (jun), a usmeni deo naši polaznici opciono nakon položenog pismenog testa. 

Predskolski uzrast

Kursevi za predskolce u za nas u JS DAISY imaju posebnu draz. U opuštenoj atmosferi, kroz igru i zabavu, trudimo se da nase najmladje djake uvedemo u svet engleskog jezika bez stresa i napora. Time kod njih stvaramo dve stvari koje ce im ostati kao velika olaksica u kasnijem napredovanju: kvalitetna osnova i lep britanski akcenat.

U sezoni 2019/20. posebna pogodnost za predskolce: 4000 dinara bonus kredita na standardnu cenu kursa.vijim programima renomiranih britanskih izdavaca

Skolski uzrast

Ovi kursevi kreirani su da deci školskog uzrasta osnaže komunikacione veštine i osposobe ih da kroz različite zanimljive aktivnosti poput drame, muzike i takmičenja izgrade samopouzdanje i postepeno usvoje složenije konstrukcije i ojačaju vokabular. Vec od 7 godina naši programi uvode decu u elemente pisanja. Svi nivoi u nastavi koriste video i audio materijale, kao i sadržaje sa preporučenih internet linkova. Važan deo nastave obuhvata i upoznavanje sa kulturom, istorijom i modernim društvom Velike Britanije jer verujemo da i taj aspekt ima svoj značaj u usvajanju jezika. Naravno, tu je i mogućnost da polaznici škole stariji od trinaest godina sa nama posete Englesku i ostvare živi kontakt sa modernim britanskim engleskim jezikom.  

Tinejdzeri

Ključne reči na ovom uzrastu su komunikacija i konverzacija. Dodatno osnaživanje rečnika i gramatika na višem nivou prate ove zanimljivo osmišljene programe. 

Naši stariji tinejdžeri su na dvogodišnjem programu koji ih priprema za polaganje međunarodnih ispita u Britanskom Savetu. Dosadašnji rezultati JS DAISY su veoma jasni: 100% prolaznosti! britanskih izdavacaKursevi engleskog jezika po najnovijim programima renomiranih britanskih izdavaca Kursevi engleskog jezika po najnovijim programima renomiranih britanskih izdavaca Kursevi engleskog jezika po najnovijim programima renomiranih britanskih izdavaca

Odrasli

Kursevi za male grupe odraslih na sedam nivoa. Individualne prijave ili organizovane grupe zaposlenih u kompanijama. Pogledajte zašto smo ponosni na nasu referenc listu.

Svi kursevi za odrasle dizajnirani su tako da za najkraće vreme, ali uz pretpostavku redovnosti i rada kod kuće, donesu najbolje rezultate u smislu konverzacijskih sposobnosti. Pre početka svakog kursa polaznicima je omogućeno besplatno testiranje po čuvenom OPT-u (Oxford Placement Test). 

AKTUELNO

 

 

Koji popust je za vas?

Ako je vaše dete prvak ili predškolac, ako vas je dvoje ili više iz porodice, ako nam pošaljete fotografiju, ako se prijavite do 11. septembra... Sigurni smo da možemo naći popust i za vas...

NAJNOVIJE

Vraćamo se u naše studije

Nakon nekoliko meseci online časova, sa uzbuđenjem se vraćamo u naše prostorije da tamo započnemo novu sezonu!

KONTAKT

Jezički Studio DAISY

ul. Đure Jakšića 6/12 (TC ITG)

11300 Smederevo

SRBIJA

Tel. 026/ 64 50 50

Mob. 063/ 8085 612

skoladaisy@gmail.com

www.lsdaisy.com

Novi popust za prvake: 

Poseban popust u ovoj sezoni pripremili smo za novoupisane polaznike koji ove godine i u ovim neobičnim uslovima započinju svoj školski put. Godišnja cena niža za 5000 dinara kod nas za sve prvake. 

Popust za prvake 2020..jpg
do 11.11.

Prijavite se sada za novu školsku godinu kod nas i iskoristite aktuelne popuste i u novoj sezoni.

Pomoć u školi:

besplatni časovi

Za sve polaznike školskog uzrasta dodatni časovi za pomoć u savladavanju školskog gradiva. Uključeno u cenu.

JS DAISY Pomoc u skoli

Kako do još popusta u ovoj školskoj godini? Pogledajte ovde...

  • LS DAISY Instagram page
  • LS DAISY Facebook page
  • LS DAISY Twitter page