Pregled neradnih dana za 2019/20.

Dan primirja / radno
Zimski raspust 30.12. - 12.01. 
Dan državnosti 17.02. 
Prolećni raspust 13.04. - 20.04. 
Letnji raspust od 22.06.

Kursevi, grupe, programi

Da. Sada je moguće priključiti se grupi, pod uslovom da ima mesta i da polaznik ispunjava kriterijume znanja neophodne za priključenje.

 

Jezički Studio DAISY nastavu izvodi po najsavremenijim programima britanskih izdavačkih kuća Oxford University Press, Longman i MacMillan. Svi programi se pažljivo testiraju pre uvođenja u nastavu i, nakon pozitivne procene nasih partnerskih kuca, postaju i naš izbor za datu školsku godinu.

Naše grupe su strogo uzrasno određene i, ponekad dodatno preformulisane po specifičnim kriterijumima kako bismo dobili što homogeniji sastav. 

Svi programi koje koristimo su multimedijalni. Ovo dodatno pospešuje kvalitet rada u grupi jer omogućava interakciju grupe sa programom predstavljenim na CD-u, DVD-u ili veb stranicama čiji linkovi su preporučeni od strane izdavača.

Svi kursevi završavaju pismenim i usmenim ispitom (za odrasle samo pismenim). Nakon položenog ispita, polaznici dobijaju odgovarajuće diplome. Dečji pismeni ispiti rade se poslednjeg meseca nastavne godine (jun), a usmeni deo naši polaznici opciono nakon položenog pismenog testa. 

Predskolski uzrast

Kursevi za predskolce u za nas u JS DAISY imaju posebnu draz. U opuštenoj atmosferi, kroz igru i zabavu, trudimo se da nase najmladje djake uvedemo u svet engleskog jezika bez stresa i napora. Time kod njih stvaramo dve stvari koje ce im ostati kao velika olaksica u kasnijem napredovanju: kvalitetna osnova i lep britanski akcenat.

U sezoni 2019/20. posebna pogodnost za predskolce: 4000 dinara bonus kredita na standardnu cenu kursa.vijim programima renomiranih britanskih izdavaca

Skolski uzrast

Ovi kursevi kreirani su da deci školskog uzrasta osnaže komunikacione veštine i osposobe ih da kroz različite zanimljive aktivnosti poput drame, muzike i takmičenja izgrade samopouzdanje i postepeno usvoje složenije konstrukcije i ojačaju vokabular. Vec od 7 godina naši programi uvode decu u elemente pisanja. Svi nivoi u nastavi koriste video i audio materijale, kao i sadržaje sa preporučenih internet linkova. Važan deo nastave obuhvata i upoznavanje sa kulturom, istorijom i modernim društvom Velike Britanije jer verujemo da i taj aspekt ima svoj značaj u usvajanju jezika. Naravno, tu je i mogućnost da polaznici škole stariji od trinaest godina sa nama posete Englesku i ostvare živi kontakt sa modernim britanskim engleskim jezikom.  

Tinejdzeri

Ključne reči na ovom uzrastu su komunikacija i konverzacija. Dodatno osnaživanje rečnika i gramatika na višem nivou prate ove zanimljivo osmišljene programe. 

Naši stariji tinejdžeri su na dvogodišnjem programu koji ih priprema za polaganje međunarodnih ispita u Britanskom Savetu. Dosadašnji rezultati JS DAISY su veoma jasni: 100% prolaznosti! britanskih izdavacaKursevi engleskog jezika po najnovijim programima renomiranih britanskih izdavaca Kursevi engleskog jezika po najnovijim programima renomiranih britanskih izdavaca Kursevi engleskog jezika po najnovijim programima renomiranih britanskih izdavaca

Odrasli

Kursevi za male grupe odraslih na sedam nivoa. Individualne prijave ili organizovane grupe zaposlenih u kompanijama. Pogledajte zašto smo ponosni na nasu referenc listu.

Svi kursevi za odrasle dizajnirani su tako da za najkraće vreme, ali uz pretpostavku redovnosti i rada kod kuće, donesu najbolje rezultate u smislu konverzacijskih sposobnosti. Pre početka svakog kursa polaznicima je omogućeno besplatno testiranje po čuvenom OPT-u (Oxford Placement Test). 

AKTUELNO

 

 

Koji popust je za vas?

Ako je vaše dete predškolac, ako vas je dvoje ili više iz porodice, ako nam pošaljete fotografiju, ako se prijavite do prvog septembra... Sigurni smo da možemo naći popust i za vas...

NAJNOVIJE

Online časovi trenutno

Učite sa nama iz svoje dnevne sobe. Uz online kurs, dodatno uvežbajte svoje konverzacijske veštine na našim Skyping with the World govornim radionicama i zabavite se uz interaktivnu istoriju na istorijskim radionicama. Sve uključeno u cenu.

KONTAKT

Jezički Studio DAISY

ul. Đure Jakšića 6/12 (TC ITG)

11300 Smederevo

SRBIJA

Tel. 026/ 64 50 50

Mob. 063/ 8085 612; 063/ 1 6666 18

skoladaisy@gmail.com

www.lsdaisy.com

Kampovi 2021: 

Pripreme za naš sledeći letnji kamp u saradnji sa White Eagle Travel.

eagle-logo-300x76-1.png
do 10.07.

Prijavite se sada za novu školsku godinu kod nas i iskoristite aktuelne popuste i u novoj sezoni.

Pomoć u školi:

besplatni časovi

Za sve polaznike školskog uzrasta dodatni časovi za pomoć u savladavanju školskog gradiva. Uključeno u cenu.

JS DAISY Pomoc u skoli
  • LS DAISY Facebook page
  • LS DAISY Twitter page
  • LS DAISY Google+ page

Kako do još popusta u ovoj školskoj godini? Pogledajte ovde...