top of page

Pregled neradnih dana za 2022/23.

Dan primirja.png
Dan primirja / radno
Zimski raspust 
Dan državnosti 
Prolećni raspust 
summer-time-clip-art-png-clip-art.png
Letnji raspust

Kursevi, grupe, programi

Da. Sada je moguće priključiti se bilo kojoj grupi jer je u toku predrezervacija mesta za novu sezonu.

 

Jezički Studio DAISY nastavu izvodi po najsavremenijim programima britanskih izdavačkih kuća Oxford University Press, Longman i MacMillan. Svi programi se pažljivo testiraju pre uvođenja u nastavu i, nakon pozitivne procene nasih partnerskih kuca, postaju i naš izbor za datu školsku godinu.

Naše grupe su strogo uzrasno određene i, ponekad dodatno preformulisane po specifičnim kriterijumima kako bismo dobili što homogeniji sastav. 

Svi programi koje koristimo su multimedijalni. Ovo dodatno pospešuje kvalitet rada u grupi jer omogućava interakciju grupe sa programom predstavljenim na CD-u, DVD-u ili veb stranicama čiji linkovi su preporučeni od strane izdavača.

Svi kursevi završavaju pismenim i usmenim ispitom (za odrasle samo pismenim). Nakon položenog ispita, polaznici dobijaju odgovarajuće diplome. Dečji pismeni ispiti rade se poslednjeg meseca nastavne godine (jun), a usmeni deo naši polaznici opciono nakon položenog pismenog testa. 

IMG_5055.jpg
Predškolski uzrast

Kursevi za predskolce u za nas u JS DAISY imaju posebnu draz. U opuštenoj atmosferi, kroz igru i zabavu, trudimo se da nase najmladje djake uvedemo u svet engleskog jezika bez stresa i napora. Time kod njih stvaramo dve stvari koje ce im ostati kao velika olaksica u kasnijem napredovanju: kvalitetna osnova i lep britanski akcenat.

U sezoni 2021/22. posebna pogodnost za predskolce: 5000 dinara bonus kredita na standardnu cenu kursa.vijim programima renomiranih britanskih izdavaca

IMG_1953.jpeg
Školski uzrast

Ovi kursevi kreirani su da deci školskog uzrasta osnaže komunikacione veštine i osposobe ih da kroz različite zanimljive aktivnosti poput drame, muzike i takmičenja izgrade samopouzdanje i postepeno usvoje složenije konstrukcije i ojačaju vokabular. Vec od 7 godina naši programi uvode decu u elemente pisanja. Svi nivoi u nastavi koriste video i audio materijale, kao i sadržaje sa preporučenih internet linkova. Važan deo nastave obuhvata i upoznavanje sa kulturom, istorijom i modernim društvom Velike Britanije jer verujemo da i taj aspekt ima svoj značaj u usvajanju jezika. Naravno, tu je i mogućnost da polaznici škole stariji od trinaest godina sa nama posete Englesku i ostvare živi kontakt sa modernim britanskim engleskim jezikom.  

IMG_2128.jpeg
Tinejdžeri

Ključne reči na ovom uzrastu su komunikacija i konverzacija. Dodatno osnaživanje rečnika i gramatika na višem nivou prate ove zanimljivo osmišljene programe. 

Naši stariji tinejdžeri su na dvogodišnjem programu koji ih priprema za polaganje međunarodnih ispita u Britanskom Savetu. Dosadašnji rezultati JS DAISY su veoma jasni: 100% prolaznosti! britanskih izdavacaKursevi engleskog jezika po najnovijim programima renomiranih britanskih izdavaca Kursevi engleskog jezika po najnovijim programima renomiranih britanskih izdavaca Kursevi engleskog jezika po najnovijim programima renomiranih britanskih izdavaca

IMG_5011.jpg
Odrasli

Kursevi za male grupe odraslih na sedam nivoa. Individualne prijave ili organizovane grupe zaposlenih u kompanijama. Pogledajte zašto smo ponosni na nasu referenc listu.

Svi kursevi za odrasle dizajnirani su tako da za najkraće vreme, ali uz pretpostavku redovnosti i rada kod kuće, donesu najbolje rezultate u smislu konverzacijskih sposobnosti. Pre početka svakog kursa polaznicima je omogućeno besplatno testiranje po čuvenom OPT-u (Oxford Placement Test). 

bottom of page