AKTUELNO

NAJNOVIJE

KONTAKT

 

 

Koji popust je za vas?

Predrezervacija mesta za sezonu 2019/20,

Predrezervacija mesta mailom ili putem kontakt formulara do otvaranja upisa 26.08.

London 2019.

Nasa sledeca ekspedicija je u fazi pripreme. Nova poseta Velikoj Britaniji - jul 2019. 

Pripreme za put u toku.

Jezički Studio DAISY

ul. Đure Jakšića 6/12 (TC ITG)

11300 Smederevo

SRBIJA

Tel. 026/ 64 50 50

Mob. 063/ 8085 612; 063/ 1 6666 18

skoladaisy@gmail.com

Google Play: Jezicki Studio DAISY

 

www.lsdaisy.com

  • w-facebook
  • Flickr Clean
  • w-googleplus
  • LinkedIn Clean
  • w-twitter
16.07. 2019.

Kampovi 2019: 

Fotografije sa našeg prvog letnjeg kampa u saradnji sa English Tours i pripreme za leto 2019.

DAISY vas vodi u London

Ako je vaše dete predškolac, ako vas je dvoje ili više iz porodice, ako nam pošaljete fotografiju, ako se prijavite do prvog septembra... Sigurni smo da možemo naći popust i za vas...

Pomoć u školi:

besplatni časovi

Za sve polaznike školskog uzrasta dodatni časovi za pomoć u savladavanju školskog gradiva. Uključeno u cenu.

Pomoc u skoli.jpg

Mislite na nas i kad niste kod kuće

Kako do još popusta u ovoj školskoj godini? Pogledajte ovde...

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Pregled neradnih dana za 2017/18.

Dan primirja 12.11.  
Zimski raspust 31.12. - 14.01. 
Dan državnosti 15.02. 
Prolećni raspust 29.04. - 06.05. 

Kursevi, grupe, programi

Da. Sada je moguće priključiti se grupi, pod uslovom da ima mesta i da polaznik ispunjava kriterijume znanja neophodne za priključenje.

 

Jezički Studio DAISY nastavu izvodi po najsavremenijim programima britanskih izdavačkih kuća Oxford University Press, LongmanExpress PublishingRichmond International i Marshall Cavendish. Svi programi se pažljivo testiraju pre uvođenja u nastavu i, nakon pozitivne procene nasih partnerskih kuca, postaju i naš izbor za datu školsku godinu.

Naše grupe su strogo uzrasno određene i, ponekad dodatno preformulisane po specifičnim kriterijumima kako bismo dobili što homogeniji sastav. 

Svi programi koje koristimo su multimedijalni. Ovo dodatno pospešuje kvalitet rada u grupi jer omogućava interakciju grupe sa programom predstavljenim na CD-u, DVD-u ili veb stranicama čiji linkovi su preporučeni od strane izdavača.

Svi kursevi završavaju pismenim i usmenim ispitom (za odrasle samo pismenim). Nakon položenog ispita, polaznici dobijaju odgovarajuće diplome. Dečji pismeni ispiti rade se poslednjeg meseca nastavne godine (jun), a usmeni deo naši polaznici opciono polažu pred ispitivačima Oxford Centra Beograd. 

Predskolski uzrast

Kursevi za predskolce u za nas u JS DAISY imaju posebnu draz. U opuštenoj atmosferi, kroz igru i zabavu, trudimo se da nase najmladje djake uvedemo u svet engleskog jezika bez stresa i napora. Time kod njih stvaramo dve stvari koje ce im ostati kao velika olaksica u kasnijem napredovanju: kvalitetna osnova i lep britanski akcenat.

U sezoni 2017/18. posebna pogodnost za predskolce: 5000 dinara bonus kredita na standardnu cenu kursa.vijim programima renomiranih britanskih izdavaca

Skolski uzrast

Ovi kursevi kreirani su da deci školskog uzrasta osnaže komunikacione veštine i osposobe ih da kroz različite zanimljive aktivnosti poput drame, muzike i takmičenja izgrade samopouzdanje i postepeno usvoje složenije konstrukcije i ojačaju vokabular. Vec od 7 godina naši programi uvode decu u elemente pisanja. Svi nivoi u nastavi koriste video i audio materijale, kao i sadržaje sa preporučenih internet linkova. Važan deo nastave obuhvata i upoznavanje sa kulturom, istorijom i modernim društvom Velike Britanije jer verujemo da i taj aspekt ima svoj značaj u usvajanju jezika. Naravno, tu je i mogućnost da polaznici škole stariji od trinaest godina sa nama posete Englesku i ostvare živi kontakt sa modernim britanskim engleskim jezikom.  

Tinejdzeri

Ključne reči na ovom uzrastu su komunikacija i konverzacija. Dodatno osnaživanje rečnika i gramatika na višem nivou prate ove zanimljivo osmišljene programe. 

Naši stariji tinejdžeri su na dvogodišnjem programu koji ih priprema za polaganje međunarodnih ispita u Britanskom Savetu. Dosadašnji rezultati JS DAISY su veoma jasni: 100% prolaznosti! britanskih izdavacaKursevi engleskog jezika po najnovijim programima renomiranih britanskih izdavaca Kursevi engleskog jezika po najnovijim programima renomiranih britanskih izdavaca Kursevi engleskog jezika po najnovijim programima renomiranih britanskih izdavaca

Odrasli

Kursevi za male grupe odraslih na sedam nivoa. Individualne prijave ili organizovane grupe zaposlenih u kompanijama. Pogledajte zašto smo ponosni na nasu referenc listu.

Svi kursevi za odrasle dizajnirani su tako da za najkraće vreme, ali uz pretpostavku redovnosti i rada kod kuće, donesu najbolje rezultate u smislu konverzacijskih sposobnosti. Pre početka svakog kursa polaznicima je omogućeno besplatno testiranje po čuvenom OPT-u (Oxford Placement Test).