AKTUELNO

NAJNOVIJE

KONTAKT

 

 

Koji popust je za vas?

Predrezervacija mesta za sezonu 2019/20,

Predrezervacija mesta mailom ili putem kontakt formulara do otvaranja upisa 26.08.

London 2019.

Nasa sledeca ekspedicija je u fazi pripreme. Nova poseta Velikoj Britaniji - jul 2019. 

Pripreme za put u toku.

Jezički Studio DAISY

ul. Đure Jakšića 6/12 (TC ITG)

11300 Smederevo

SRBIJA

Tel. 026/ 64 50 50

Mob. 063/ 8085 612; 063/ 1 6666 18

skoladaisy@gmail.com

Google Play: Jezicki Studio DAISY

 

www.lsdaisy.com

  • w-facebook
  • Flickr Clean
  • w-googleplus
  • LinkedIn Clean
  • w-twitter
16.07. 2019.

Kampovi 2019: 

Fotografije sa našeg prvog letnjeg kampa u saradnji sa English Tours i pripreme za leto 2019.

DAISY vas vodi u London

Ako je vaše dete predškolac, ako vas je dvoje ili više iz porodice, ako nam pošaljete fotografiju, ako se prijavite do prvog septembra... Sigurni smo da možemo naći popust i za vas...

Pomoć u školi:

besplatni časovi

Za sve polaznike školskog uzrasta dodatni časovi za pomoć u savladavanju školskog gradiva. Uključeno u cenu.

Pomoc u skoli.jpg

Mislite na nas i kad niste kod kuće

Kako do još popusta u ovoj školskoj godini? Pogledajte ovde...

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Katići

Letnji kamp jezika u Katićima predstavlja angažovani kamp koji je namenjen svima koji žele da preispitaju, testiraju i unaprede svoje jezičke veštine, a da se ujedno oprobaju i u novim sportovima i radionicama, da sklope nova prijateljstva i da uživaju u zabavnim aktivnostima tokom kojih će usavršiti veštine kritičkog mišljenja. Kamp je koncipiran po uzoru na prestižne kampove u SAD, Švajcarskoj i Velikoj Britaniji. Katići su smešteni na obroncima planine Mučanj i predstavljaju izuzetno bezbedno okruženje u kome će učenici imati priliku da istraže prelepu prirodu. Bez obzira na odabrani kurs jezika, učenici su svakoga dana u internacionalnom okruženju, izloženi su engleskom i nemačkom jeziku od jutra do večeri. Sve aktivnosti se odvijaju u malim, dinamičnim grupama, pri čemu se svakom učeniku posvećuje posebna pažnja.

Kopaonik

S ponosom Vam predstavljamo letnji kamp engleskog jezika na Kopaoniku, našoj najlepšoj planini! Ovaj program je napravljen tako da učenici utvrde i prošire već postojeće znanje jezika, ali i da steknu dobar uvid u ono što će se obrađivati u narednoj školskoj godini. Polaznici će imati po četiri časa engleskog jezika dnevno, odnosno ukupno dvadeset časova engleskog jezika tokom trajanja programa (ovoliki broj časova u školi učenici imaju u toku 10 nedelja – gotovo čitavo jedno polugodište), te će u ovom periodu obnoviti prethodna znanja, obraditi deo planiranog školskog programa, steći uvid u izazove s kojima će se suočiti u narednom razredu, naučiti kako da poboljšaju jezičke veštine i usvoje nove reči. Pored ovog, polaznici će imati časove konverzacije svakog dana sa izvornim govornicima engleskog jezika.

Cilj kursa engleskog jeste da učenici poboljšaju svoj uspeh u školi i da dobiju neophodnu podršku u savladavanju gradiva.

Časove drže visoko stručni nastavnici engleskog jezika sa iskustvom u nastavi u školama u Srbiji. Posle časova polaznici će učestvovati u sportskim i zabavnim aktivnostima koje će voditi izvorni govornici engleskog jezika, uz pomoć kojih će unaprediti veštine razumevanja, rečnik i samopouzdanje u komunikaciji na engleskom. Ovaj kamp jezika zovemo i revizija školskog gradivaupravo stoga što se održava krajem raspusta i prva 4 dana se obnavlja gradivo iz prethodne školske godine, dok se naredna 4 dana pripremamo za nastavne jedinice koje će uslediti u narednoj školskoj godini.

U večernjim časovima, organizujemo kvizove i igre na engleskom jeziku, kako bi se povećala izloženost engleskom govornom jeziku i utvrdilo ono što je naučeno na časovima.

Polaznici letnjeg kampa engleskog su smešteni u hotelu Srebrna lisica***, koji je okružen čarobnim šumskim predelima i mirisnim četinarima Kopaonika. Ova lokacija predstavlja izuzetno bezbedno okruženje za decu, a fizičke vežbe i svež vazduh su sastavni deo ovog programa. Polaznici su smešteni u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama sa kupatilima. U hotelu je obebeđen i bežični internet. Smeštaj je na bazi punog pansiona (izbor više jela iz menija).

Please reload