AKTUELNO

 

 

Koji popust je za vas?

Ako je vaše dete predškolac, ako vas je dvoje ili više iz porodice, ako nam pošaljete fotografiju, ako se prijavite do prvog septembra... Sigurni smo da možemo naći popust i za vas...

NAJNOVIJE

Proverite licno ili putem kontakt formulara da li imamo mesta u grupi za vas.

Kampovi 2020: 

Fotografije sa našeg poslednjeg letnjeg kampa u saradnji sa White Eagle Travel.

eagle-logo-300x76-1.png
do 31.01.

Nasa sledeca ekspedicija je u fazi pripreme. Nova poseta Velikoj Britaniji 2021. 

Prijave u toku.

KONTAKT

Jezički Studio DAISY

ul. Đure Jakšića 6/12 (TC ITG)

11300 Smederevo

SRBIJA

Tel. 026/ 64 50 50

Mob. 063/ 8085 612; 063/ 1 6666 18

skoladaisy@gmail.com

Google Play: Jezicki Studio DAISY

 

www.lsdaisy.com

Pomoć u školi:

besplatni časovi

Za sve polaznike školskog uzrasta dodatni časovi za pomoć u savladavanju školskog gradiva. Uključeno u cenu.

JS DAISY Pomoc u skoli

Kako do još popusta u ovoj školskoj godini? Pogledajte ovde...

  • LS DAISY Facebook page
  • LS DAISY Twitter page
  • LS DAISY Google+ page

Letnji kamp engleskog jezika Kopaonik

Letnji kamp sa velikim zadovoljstvom najavljuje povratak na prelepu planinu Kopaonik. Kvalitetni programi na koje ste navikli: časovi sa izvornim govornicima očekuju vas i ovog leta.

Ali, ove godine uvodimo i  novine, poput  kampa za roditelje i za odrasle, koji nam se mogu pridružiti i pohađati nastavu. Polaznici će uživati u novim zabavnim aktivnostima, igrama  i novim unapređenim časovima.

Kao i prethodnih godina, kamp je u potpunosti podređen učenicima, njihovim potrebama, aktivnostima i govoru engleskog jezika tokom celog dana.

Učenici provode 3h na nastavi, sportu ili drugim organizovanim aktivnostima, a večernji program osmišljen je tako da poveže učenike svih starosnih dobi i nivoa znanja jezika. Časovi i aktivnosti se održavaju u malim grupama, čime se postiže visok nivo posvećenosti i stalni nadzor polaznika.

Učenici su smešteni u trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama u blizini glavnog trga na Kopaoniku. Usluga je na bazi punog pansiona. Predavanja i časovi se održavaju u blizini smeštaja, a ishrana je u hotelu Angella.

Naučni kamp Kopaonik

Zahvaljujući svojoj očuvanoj prirodnoj sredini i blagotvornom okrepljujućem okruženju, kao i povoljnim zdravstvenim i lekovitim odlikama, Kopaonik važi za najlepšu i najzdraviju planinu na Balkanu, predstavljajući jedno od najlepših područja Srbije kao i odličnu destinaciju za kvalitetan odmor i rekreaciju.

Nakon uspešnih godina organizacije jezičkih kampova, engleskog i nemačkog, zbog velikog interesovanja domaćih i inostranih polaznika, ove godine smo kreirali nešto drugačije, još izazovnije i još primamljivije! Prvi naučni kamp na engleskom u Srbiji – najbolja zabava i eksperimentisanje uz svakodnevnu komunikaciju na engleskom. Predavači su naši iskusni profesori, a sa nama je i tim pronalazača koji će nam kroz eksperimente približiti velike teme i otkrića.  Naučni kamp na engleskom će uz naše metode, eksperimente i 20 godina iskustva, pomoći da fizika i hemija postanu vaši omiljeni predmeti, a komunikacija na engleskom svakodnevnica.

Program podrazumeva 3 sata nastave na engleskom jeziku dnevno tokom 8 dana boravka. Časovi su koncipirani tako da je glavni akcenat na učenju kroz eksperimente, odnosno primeni stečenih teorijskih znanja, čime će se ojačati samopouzdanje polaznika.

Popodnevne aktivnosti su rezervisane za eksperimente, sportske aktivnosti i umetničke radionice, tako da polaznici ujedno mogu da vežbaju engleski jezik tokom čitavog dana, u različitom okruženju, izvan učionice. Večeri su ispunjene zabavnim aktivnostima – trudimo se da uvek budemo drugačiji i ponudimo nešto u čemu ranije niste imali prilike da se oprobate, poput rešavanja misterioznog ubistva, disko večeri na zadatu temu, kuglanja, kvizova i igre potrage za blagom.

Please reload