VELIKA BRITANIJA

Tradicionalno putovanje sa nama u Veliku Britaniju gde u sredini maternjih govornika dodatno poboljšavate svoju veštinu konverzacije i upoznajete britansku kulturu, tradiciju i moderni život. 

Zato što verujemo da je poznavanje kulture i istorije naroda čiji jezik učite od velike vaznosti za vaš uspeh, još davne 2010. smo odlučili da svojim polaznicima ponudimo mogućnost da sa nama posete Veliku Britaniju i izbliza vide sve ono o čemu kod nas slušaju i gledaju na kursu. 

 

I ne samo to: mi hoćemo više od običnih turista u Engleskoj. Uz tzv. smart program posete, koji posebno izrađujemo za svako naše putovanje, vreme koje provedemo u Engleskoj uvek je osmišljeno tako da posetimo najveći mogući broj mesta uz najmanje moguće trošenje vremena u prevozu i hodanju. Osim na tzv. must see tačkama u Londonu, mi smo i na nedeljnoj misi u Vestminsterskoj opatiji; aktivno učestvujemo u živoj prezentaciji u Attenborough studiju u Prirodnjačkom muzeju - i naš predškolac i naš tinejdzer; ručamo u elitnom restoranu gde i britanski poslanici i ministri; predstavljamo lepote naše zemlje Britancima na Trafalgaru, Vestminsterskom mostu i u Hajd parku; ceo Hard Rock Cafe London peva rođendansku pesmu našoj slavljenici; kao član Historic Royal Palaces uživamo razne privilegije u kraljevskim palatama, navijamo za Arsenal na Emiratima uz ostale Tobdžije, ručamo na travi u St. James' parku poput mnogih Britanaca... 

 

Na svakom našem putovanju u Veliku Britaniju, osim Londona, odlazimo i u druge krajeve i gradove. Mančester, Liverpul, Brajton, Oksford, Kejmbridž u Engleskoj, kao i dvodnevni izleti u Škotsku i Vels svima ostaju u sećanju. 

IMG_3479.JPG

ENGLESKA

2010,, 2011., 2013., 2015., 2017., 2018., 2019.

London, Mančester, Liverpul, Brajton, Kejmbridž, Oksford, Stounhendž, Blenhajm, Luton, Vindzor

ŠKOTSKA

2017., 2019.

Glazgov, Edinburg

DSC07396.JPG

VELS

2015,

Kardif

Na svakom našem putovanju u Veliku Britaniju, osim Londona, odlazimo i u druge krajeve i gradove.

Mančester, Liverpul, Brajton, Oksford, Kejmbridž u Engleskoj, kao i dvodnevni izleti u Škotsku i Vels svima ostaju u sećanju. 

 

ENGLESKA: London, Liverpul, Mančester, Oksford, Kejmbridž, Brajton, Vindzor, Blenhajm, Vorik, Luton...