VELIKA BRITANIJA

Tradicionalno putovanje sa nama u Veliku Britaniju gde u sredini maternjih govornika dodatno poboljšavate svoju veštinu konverzacije i upoznajete britansku kulturu, tradiciju i moderni život. 

Zato što verujemo da je poznavanje kulture i istorije naroda čiji jezik učite od velike vaznosti za vaš uspeh, još davne 2010. smo odlučili da svojim polaznicima ponudimo mogućnost da sa nama posete Veliku Britaniju i izbliza vide sve ono o čemu kod nas slušaju i gledaju na kursu. 

 

I ne samo to: mi hoćemo više od običnih turista u Engleskoj. Uz tzv. smart program posete, koji posebno izrađujemo za svako naše putovanje, vreme koje provedemo u Engleskoj uvek je osmišljeno tako da posetimo najveći mogući broj mesta uz najmanje moguće trošenje vremena u prevozu i hodanju. Osim na tzv. must see tačkama u Londonu, mi smo i na nedeljnoj misi u Vestminsterskoj opatiji; aktivno učestvujemo u živoj prezentaciji u Attenborough studiju u Prirodnjačkom muzeju - i naš predškolac i naš tinejdzer; ručamo u elitnom restoranu gde i britanski poslanici i ministri; predstavljamo lepote naše zemlje Britancima na Trafalgaru, Vestminsterskom mostu i u Hajd parku; ceo Hard Rock Cafe London peva rođendansku pesmu našoj slavljenici; kao član Historic Royal Palaces uživamo razne privilegije u kraljevskim palatama, navijamo za Arsenal na Emiratima uz ostale Tobdžije, ručamo na travi u St. James' parku poput mnogih Britanaca... 

 

Na svakom našem putovanju u Veliku Britaniju, osim Londona, odlazimo i u druge krajeve i gradove. Mančester, Liverpul, Brajton, Oksford, Kejmbridž u Engleskoj, kao i dvodnevni izleti u Škotsku i Vels svima ostaju u sećanju. 

ENGLESKA

2010,, 2011., 2013., 2015., 2017., 2018., 2019.

London, Mančester, Liverpul, Brajton, Kejmbridž, Oksford, Stounhendž, Blenhajm, Luton, Vindzor

ŠKOTSKA

2017., 2019.

Glazgov, Edinburg

VELS

2015,

Kardif

Na svakom našem putovanju u Veliku Britaniju, osim Londona, odlazimo i u druge krajeve i gradove.

Mančester, Liverpul, Brajton, Oksford, Kejmbridž u Engleskoj, kao i dvodnevni izleti u Škotsku i Vels svima ostaju u sećanju. 

 

ENGLESKA: London, Liverpul, Mančester, Oksford, Kejmbridž, Brajton, Vindzor, Blenhajm, Vorik, Luton...

 

ŠKOTSKA: Glazgov, Edinburg

 

VELS: Kardif

AKTUELNO

 

 

Koji popust je za vas?

Ako je vaše dete predškolac, ako vas je dvoje ili više iz porodice, ako nam pošaljete fotografiju, ako se prijavite do prvog septembra... Sigurni smo da možemo naći popust i za vas...

NAJNOVIJE

Online časovi trenutno

Učite sa nama iz svoje dnevne sobe. Uz online kurs, dodatno uvežbajte svoje konverzacijske veštine na našim Skyping with the World govornim radionicama i zabavite se uz interaktivnu istoriju na istorijskim radionicama. Sve uključeno u cenu.

KONTAKT

Jezički Studio DAISY

ul. Đure Jakšića 6/12 (TC ITG)

11300 Smederevo

SRBIJA

Tel. 026/ 64 50 50

Mob. 063/ 8085 612; 063/ 1 6666 18

skoladaisy@gmail.com

www.lsdaisy.com

Kampovi 2021: 

Pripreme za naš sledeći letnji kamp u saradnji sa White Eagle Travel.

eagle-logo-300x76-1.png
do 10.07.

Prijavite se sada za novu školsku godinu kod nas i iskoristite aktuelne popuste i u novoj sezoni.

Pomoć u školi:

besplatni časovi

Za sve polaznike školskog uzrasta dodatni časovi za pomoć u savladavanju školskog gradiva. Uključeno u cenu.

JS DAISY Pomoc u skoli
  • LS DAISY Facebook page
  • LS DAISY Twitter page
  • LS DAISY Google+ page

Kako do još popusta u ovoj školskoj godini? Pogledajte ovde...